Tag: RELIGION

Wear โ˜๐Ÿ™!!ย 


โ€‹In This Beautifull World Created by God Life Will be Better If You 

// Wear We Not i //

// Wear Humanism Not Religionism //

(c)  Sunil Singh Choudhary 2017

Advertisements

Quote!!ย 


โ€‹Religion I got By Chance 

Humanity I follow By Choice !!

(c)  Sunil Singh Choudhary 2017

Award : Sunshine Blogger Award !!


wp-image-178139734

 

I am honored and overwhelmed by these blog awards. I am so grateful to every one who feels inspired by my blog and who take their time to read through each post. I am Glad to Receive this award from Stephanie    https://amysbrewblog.wordpress.com/

She is great writer, who inspires by her words and you can learn so much from her blog. I request Everyone to Please Do have A visit to her blog to Experience best use of words.

Here are the rules for this award:

  • Thank blogger (s) who nominated you in a blog post and link back to their blog.
  • Answer 11 questions that the blogger asked you.
  • Nominate 11 blogs to receive the award and write them 11 new ones.
  • List the rules and display the sunshine blogger award logo in your post or on your blog.

Questions Asked By Stephanie.

  1. What is your favourite quote?

Ans.  ” GOD IS ONE “

2. Are you an introvert or extrovert?

Ans. hmm…Mix Of Both ๐Ÿ™‚

3. How do you spend your free time?

Ans. Well its not fix what i like to do during my free time but yes few things i do often are Writing , Listening Music, Reading, Cooking, Social Sites, Play Games and Sports.

4.Who do you admire the most?

Ans. My DAD, Inspiration for me.

5.If you were to choose between family or friends, which would you pick?

Ans. Both are Important in my life one way or the other. But if i have to choose one among them it will be My Family.

6.What is the craziest thing that has ever happened to you?

Ans. I like Bike Riding and to Explore New Places. So, one day i went on riding with mine friends and we choose hilly area for this. You wont believe we were there at the place but there was no source from where i can fill petrol in mine bike and crazy it was, as on return mine fuel tank of bike gets empty and on same time gets Puncture too. Then what instead of exploring the places i explored mine strength and stamina, have to walk along with the bike around 5-6 kms. Although it was Fun but frankly speaking i dont want this happens again ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚

7.What do you hope to achieve before the end of the month?

Ans. One Month more Added to my Life successfully ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚

8.Cats or dogs?

Ans. Not have any yet, But Love Dogs.

9.How would you describe you blogging style?

Ans. Well i Am New to this Writing and Blogging world. Mine Blogging style is to inspire others, spread awareness about the wrong doings in the world and society, spreading Humanity, Love, Peace and Happiness and to raise mine Voice Against the Devils present in Society.

10.What is your favourite genre of music?

Ans. I love To listen Old Indian Songs, Bollywood songs, Ghazals, English and Punjabi too. Genre it would be Romanitc, Motivational and lyrics which touches mine hEart. 

11.How would your friends and family describe you?

Ans. well different persons different perspectives, But quite often they took me as Responsible,Helping Nature and Loyal to them. May Be Or may be not ๐Ÿ™‚ Cant say Much.

HERE ARE MINE QUESTIONS FOR THE BLOGGERS TO WHOM I have NOMINATED, SCROLL DOWN TO SEE THE NOMINEES !!

  1. What you think about My Blog ?
  2. Which is your Favourite Blog from your own writings and why?
  3. What Sunshine means in your Life?
  4. What you want to Achieve in your life?
  5. who You Admire most?
  6. What Friends means to you in your life?
  7. Religion or Spiritual ? what you will choose n Why?
  8. Anything you want to change in your Life at Present, If you can ?
  9. What you will do if you ask to Stop Drug Abuse ? Few Suggestions?
  10. What you like to do in your free time?

HERE I NOMINATE OTHER BLOGGERS :

  1. https://marlianiarizma.wordpress.com/
  2. https://rupaligoyal.wordpress.com/
  3. https://bhavki.wordpress.com/
  4. https://sadafkhan20.wordpress.com/
  5. https://sweetscanblog.wordpress.com/
  6. https://tashneevmavee.wordpress.com/
  7. https://tashu352.wordpress.com/
  8. https://sakshibhojane04.wordpress.com/
  9. https://gracebey.wordpress.com/
  10. https://happinessbetweentails.com/
  11. https://pinklogs.wordpress.com

Please Drop a link of Your Blog Post to mine comment section whenever you will post it.

!!! KEEP WRITING KEEP READING STAY BLESSED !!!

 

QUOTE!!

QUOTE!!


!!!…..BE SPIRITUAL

ย  ย  ย  ย  ย  ย  NOT RELIGIOUS….!!!